Varukorg (0)

Den Lilla Svarta
Liknande taggar

Trustful

Den Lilla Svarta

AmorModa.se är det bästa ställe för att köpa skräddarsydda Den Lilla Svarta för din stora dag. Vi är världens ledande online-shop och erbjuder ett stort utbud av olika stilar och trender till lågt pris!

Den Lilla Svarta

4.8
4.85
411 Recensioner

Köp en Svart Liten Klänning!

 Visar 1 - 20 av 20 artiklar 1
Sorterat efter: 
 Visar 1 - 20 av 20 artiklar 1

Den Lilla Svarta recensioner

A-linjeformat Hjärtformad Knälång Organzapåse Cocktailklänning med Pärlbrodering (016006686)
Lena Torp 2012-12-18 03:47:06
+Allt är fodrat och fint och rejält sytt. Plastdiamanter och pärlor är handsytt på livet, efter att tyget har sytts. Jag har sett Diorklänningar på nära håll och min klänning är minst lika fint sytt. De tusen imponerande fint kantade "organza-löv" som fyller kjolen, är precis så fin som på bilden och i livet är en enkelt bh insydd innanför fodret.
Beställde klänningen i svart och planerar att sy i krokar för axelband då jag har en stor byst som gärna tynger livet.
Om du har samma kroppstyp och ska beställa en sådan klänning, rekommenderar jag att du ber att få axelband isydd.

-Fick mitt paket i går och provade direkt när jag kom hem. Klänningen är måttsydd efter mina mått men blev för lös i korsettdelen när jag har den på. Antar att man har sytt exakt efter mina mått och inte tänkt på att korsetter ska sitta stramt så att inte de glider ned.
Nu är jag jättenöjd ändå, kan själv sy i hyskor så att jag minskar omfånget.

+Bra att man kan följa produktionen direkt efter beställningen!
- Tullen lade moms på drygt 200 kr, räkna med det.
Back to Top